Deze feelgood en romance titels verschijnen er in oktober!

01-10-2021

Geweldig! Deze feelgood en romance titels verschijnen deze maand bij uitgeverij Zomer & Keuning. Naar welke kijk jij het meeste uit?

Vogelvrij

De kleine revolutie #2

In de nasleep van de burgeroorlog eind achttiende eeuw waarin de patriotten zijn verslagen, vluchten velen naar Frankrijk. Cornelia en Severijn gaan naar de Nederlandse kolonie in Saint-Omer en trekken later naar Parijs. Daar begint de revolutie net en na de bestorming van de Bastille, in 1789, wordt de sfeer grimmiger. Severijn trekt zich het lot van het volk sterk aan en brengt daarmee zijn gezin in gevaar.

Vogelvrij verschijnt op 5 oktober 2021 als paperback en e-book.

Heb je het al gehoord?

Producent Jo en haar assistent Emma worden samen lachend gefotografeerd op de rode loper. De bladen bombarderen de twee tot een stel. Met overal paparazzi en vragende blikken van collega’s is het moeilijk vol te houden, maar ze geven geen commentaar. Ondertussen brengen ze wel steeds meer tijd met elkaar door… en dreigt het gerucht waarheid te worden. Maar moeten ze de wereld dat plezier wel gunnen? Debuutauteur Meryl Wilsner maakt alle warm & fuzzy feelings los!

Heb je het al gehoord? verschijnt op 12 oktober 2021 als paperback en e-book.

Liefde in Milaan-bundel

Als Annelies’ relatie stukloopt en ze berooid achterblijft, gaat ze in een snackbar werken. Daar ontmoet ze Gianluca. Deze knappe Italiaan is te mooi om waar te zijn. Tijdens hun dates voelt ze zich heel bijzonder, maar is ze niet te gewoontjes voor hem? Dat gevoel blijft als ze meegaat naar Italië en zijn PA ontmoet, die duidelijk geen trek heeft in concurrentie.

Liefde in Milaan verschijnt op 14 oktober 2021 als paperback.

Layla

Colleen Hoover brengt met Layla psychologische spanning op topniveau. Leeds is ervan overtuigd dat hij de rest van zijn leven met Layla zal zijn, maar dan belandt ze in het ziekenhuis met hersenletsel. Ze verandert zo dat hij zich niet meer met haar verbonden voelt. Dan ontmoet hij Willow en langzaam wordt hij verliefd op haar. Hiermee brengt hij echter Layla in gevaar. Hij moet kiezen, maar als hij de verkeerde keuze maakt, kan het voor hen alle drie verkeerd aflopen.

Layla verschijnt op 19 oktober 2021 als paperback en e-book.

Misverstand in de urban jungle

Misverstand-serie #2

Ga mee van de Achterhoek naar Amsterdam in Misverstand in de urban jungle, het tweede deel in de grappige en lieve feelgoodserie van Lis Lucassen. Zwanger op haar zestiende, een vervlogen droomcarrière als danseres… Dertiger Amelia heeft wat schade in te halen. Ze verhuist naar Amsterdam en gaat bij de OBA werken. Net gesetteld ontmoet ze haar knappe buurman, en ze zou zweren dat ze hem kent. Hij weet wel waarvan, maar vertelt haar niks. Misverstand in de urban jungle, het tweede deel van Lis Lucassens Misverstand-serie, is net zo smakelijk als het eerste deel Misverstand in de middle of nowhere'

Misverstand in de urban jungle verschijnt op 26 oktober 2021 als e-book en paperback. 

De zilveren kroon

Forbidden Royals #1

De twintigjarige Emilia is een heel normale student, maar op een dag staat haar hele leven op z’n kop. Als de koninklijke familie van het koninkrijk Constantië omkomt, staat de troonopvolging op het spel. Emilia’s vader wordt tot koning gekroond en Emilia wordt als zijn onwettige dochter opeens de kroonprinses van het land. Haar nieuwe leven in het paleis zou een sprookje kunnen zijn, maar Emilia merkt al snel dat er veel intriges en machtsspelletjes op de achtergrond spelen. Carter Thorne, de zoon van haar stiefmoeder, moet niets van haar weten. Maar Emilia is niet van plan zich door wie dan ook in de hoek te laten plaatsen, ook niet door Carter, die haar hart sneller laat kloppen… De zilveren kroon is het eerste deel van de Forbidden Royals-serie. Lees ook De gouden troon en Het diamanten koninkrijk in deze serie. 

De zilveren kroon verschijnt op 28 oktober als e-book.

>