Internationale Vrouwendag actie: E-books afgesprijsd!

08-03-2022

In de hele maand maart hebben wij een fijne e-book actie voor Internationale Vrouwendag: deze mooie e-books kun je nu bestellen met tot wel 50% korting!

Wat we achter laten van Rebecca Yarros

'Wat we achterlaten' van Rebecca Yarros is emotioneel, aangrijpend en romantisch: Rebecca Yarros op haar best! Voor de fans van Colleen Hoover.

Georgia, de hoofpersoon in 'Wat we achterlaten' van Rebecca Yarros, moet helemaal opnieuw beginnen na haar scheiding: ze is haar huis in New York, haar vrienden en haar trots kwijt. Terug in Colorado ontmoet ze de arrogante bestsellerauteur Noah Harrison, die is gevraagd om de onvoltooide roman van haar overgrootmoeder Scarlett Stanton – een literair icoon – af te ronden. Met tegenzin gaat Georgia met hem aan het werk. Als Noah en Georgia een doos met brieven vinden, begrijpen ze waarom Scarlett het boek nooit heeft afgerond.

Rebecca Yarros is een meester in het schrijven van emotionele verhalen met een diepe laag, die toch warm en feelgood blijven. Dat is ook het geval voor 'Wat we achterlaten'. Eerder verschenen van haar hand de Renegades- en Flight & Glory-series, en de standalones 'De laatste brief' en 'De kleur van Colorado'. Perfect voor alle lezers van Colleen Hoover!



Spijt van jou van Colleen hover

‘Spijt van jou’ is de aangrijpende moederdochterroman van multitalent en topauteur Colleen Hoover.

Morgan, de hoofdpersoon in ‘Spijt van jou’ van Colleen Hoover, werd op zeventienjarige leeftijd zwanger van haar nu zestienjarige dochter Clara. De twee botsen erg met elkaar, maar gelukkig weet vader Chris de vrede te bewaren tussen de overbezorgde moeder en de vrijgevochten dochter. Als hij betrokken raakt bij een ernstig ongeluk, stort hun wereld in en elke dag komen er nieuwe geheimen aan het licht. Morgan en Clara raken steeds verder van elkaar verwijderd. Zullen ze de weg naar elkaar weer kunnen terugvinden?

Colleen Hoover vertelt op indringende wijze uit zowel het perspectief van Morgan als Clara. ‘Spijt van jou’ is een prachtige roman over familie, eerste liefde, rouw en bedrog. Eerder verschenen al van Hoover ‘De waarheid’ en ‘Mijn belofte aan jou’.



Grenzeloze liefde van Kyra Rutgers

De roman ‘Grenzeloze liefde’ van Kyra Rutgers is gebaseerd op ware gebeurtenissen uit haar eigen leven. Het verhaal begint in Blackpool, Engeland, begin jaren negentig. Julia beleeft een intens gelukkige tijd met haar man, de Iraanse zakenman Mohsen, en hun zoontje Omar. Haar nare jeugdjaren met een liefdeloze moeder heeft ze eindelijk achter zich gelaten. Maar dan komt haar schoonfamilie naar Engeland en verandert de idylle in een nachtmerrie. Als Mohsen op een dag samen met Omar verdwijnt, besluit ook Julia tot een drastische aanpak.

Kyra Rutgers (bekend van ‘Buitenspel gezet’) beschrijft in ‘Grenzeloze liefde’ een zwarte bladzijde uit haar levensgeschiedenis zo eerlijk en aangrijpend op dat het niemand onberoerd zal laten.



De laatste halte Casey McQuiston

'De laatste halte' van bestsellerauteur Casey McQuiston gaat over de cynische August, die naar New York City verhuist. Ze gelooft niet in magie, het lot en de overdreven liefde uit de films. Maar dan ontmoet ze een geweldig meisje in de trein. De mysterieuze en charmante Jane weet August op te vrolijken. Er is alleen één groot probleem: Jane ziet er niet alleen uit als een rocker uit de jaren ’70, dat ís ze ook. Jane zit al jaren vast in de trein. August wil haar helpen, maar dan moet ze wel leren geloven in het onmogelijke. 'De laatste halte' van Casey McQuiston is een unieke roman met humor, romance én tijdreizen. Eerder verscheen van McQuiston de populaire rom-com 'Rood, wit & koningsblauw'.



>