Vandaag verschenen: E-books van Julia Burgers-Drost

28-05-2021

Vandaag zijn er maar liefst 6 boeken van Julia Burgers-Drost als e-book verschenen!

Lentebruid

In Lentebruid van Julia Burgers-Drost wonen de zusjes Jalien en Berbel in de boerderij van hun oom Giel. Op jonge leeftijd hebben zij hun ouders verloren en de zusjes proberen nu samen het leven weer op te pakken. De oudste zus Jalien is licht gehandicapt en heeft haar levensdoel gevonden in allerlei artistieke bezigheden. De jongere Berbel weet nog niet goed wat ze in haar leven wilt bereiken. Beiden zussen lijken de liefde te hebben gevonden, maar helaas duiken er onverwachte problemen op in hun relaties. Lukt het Jalien en Berbel om hun hart te volgen?

Met jou deel ik de toekomst

In Met jou deel ik de toekomst staat het gezin Vrinten centraal. Hun bijna volwassen zoon Ronnie heeft een verstandelijke beperking en vergt veel tijd en aandacht. Oudste dochter Lizette is verhuist naar de stad, waardoor haar zus Annewil de verplichting voelt om thuis te blijven en haar moeder te helpen met de zorg voor Ronnie. Maar als de thuissituatie verandert, is het gezin genoodzaakt maatregelen te nemen die niet alleen voor Ronnie een grote verandering met zich mee brengen.

Voltooid verleden tijd

Wanneer de zestienjarige Rhonda in ‘Voltooid verleden tijd’ onder druk van haar ouders haar pasgeboren kindje moet afstaan, stort haar wereld in. Enkele jaren later trouwt ze en wordt ze opnieuw zwanger. Maar alles wat zich rond de geboorte van haar tweede kindje afspeelt, doet haar denken aan haar eerste kindje. Toch kan ze dit niet met haar man bespreken, omdat hij niets van haar eerste kindje afweet. Wanneer hij op reis gaat en hun dochtertje meeneemt, besluit Rhonda haar eerste kind te gaan zoeken. Als ze het meisje vindt, probeert ze er alles aan te doen om zoveel mogelijk bij haar dochter te zijn. Maar gaat ze daarin niet te ver? 

Wachten op de oogst

In Wachten op de oogst is Margie, de jongste dochter uit een boerengezin, al vanaf haar jeugd een gesloten en stil meisje, en zoekt nooit het gezelschap van anderen op. Zij is ook de enige van de kinderen die belangstelling heeft voor het familiebedrijf. Maar voordat ze de Bruune Hoeve echter haar hoeve kan noemen, moet ze heel wat weerstanden bij anderen overwinnen.

Als de liefde een kans krijgt

In Als de liefde een kans krijgt belandt de werkloze bezigheidstherapeute Marleen door een erfenis op een boerderij met bejaarde bewoners. Daar ontmoet ze verschillende mensen die haar anders naar haar leven doen kijken. Marleen heeft veel teleurstellingen en ingrijpende veranderingen in haar verleden meegemaakt. Lukt het haar om zich open te stellen voor nieuwe mensen en het geluk en de voldoening in haar leven te vinden waar ze zo naar verlangt? 

Een sluier voor Sanneke

In Een sluier voor Sanneke van Julia Burgers-Drost komt Sanneke’s droom uit wanneer ze in het knusse Hanzestadje haar eigen bruidszaak opent. Samen met muziekleraar Emiel deelt ze een oud, statig pand dat ze met haar ouders heeft opgeknapt. Sanneke leert verschillende dorpsbewoners kennen, waaronder de sieradenontwerpster Agnes. De zaken gaan goed en Sanneke neemt de zwangere Biene aan die haastig op zoek is naar onderdak. Ondertussen denkt Sanneke dat ze verliefd wordt op een vriend. Komt voor haar ook de ‘grote’ dag in zicht?

>