Vandaag verschenen: E-books van Olga van der Meer

30-09-2021

Vandaag zijn er drie e-books van Olga van der Meer verschenen!

Familieperikelen

In Familieperikelen van Olga van der Meer kan Marga nog steeds niet geloven dat ze een grote prijs in een buitenlandse loterij heeft gewonnen. Enigszins bekomen van deze gebeurtenis besluit ze haar dromen na te jagen en opent ze haar eigen hotel. Samen met haar man Barend en hun kinderen runt ze het hotel, maar de gemoederen lopen hoog op. Lukt het de familie om hun individuele problemen op te lossen en ook het hotel staande te houden? Familieperikelen van Olga van der Meer is een aangrijpende roman over het leven van de familie Nieuwkerk, die na het verwezenlijken van hun droom voor onverwachte problemen komen te staan.

Het gras is geel

In Het gras is geel van Olga van der Meer ontmoeten Tessa en Lidewij elkaar op een bruiloft. De twee vrouwen zijn compleet het tegenovergestelde van elkaar, maar ieder snakt naar een deel van elkaars leven. Tessa zou graag weer een avontuurlijk leven willen leiden zoals dat van de vrijgezelle Lidewij, terwijl Lidewij snakt naar de stabiliteit van Tessa’s relatie met Paul. Als ze elkaar na de bruiloft blijven tegenkomen, lijkt dit geen toeval te zijn. Ondanks hun totaal verschillende levens ontstaat er een hechte vriendschap en leren ze van elkaar dat het gras bij anderen niet altijd groener is. Het gras is geel van Olga van der Meer is een aangrijpend kort verhaal over vooroordelen en een onverwachte vriendschap die daaruit kan ontstaan.

Mylène

In Mylène van Olga van der Meer staan Mylène en haar vriend Aron ook wel bekend als ‘yuppen’. Hun leven bestaat uit designerkleding, dure auto’s en luxe diners, maar niemand weet dat dit een schijnvertoning is. Mylène heet eigenlijk Leentje, maar ze wil niets meer met haar vroegere ‘burgerlijke’ leven te maken hebben. Wat alleen nog in hun ideaal plaatje mist, is een kind. Maar zelf opvoeden past niet bij hun levensstijl en Mylène begint zich steeds meer af te vragen of ze wel de juiste keuzes maakt. Lukt het Mylène om haar eigen plan te trekken, ondanks de reacties uit haar omgeving? En wat zal dit betekenen voor haar relatie met Aron? Met Mylène brengt Olga van der Meer een eerlijk kort verhaal over ouderschap en vooroordelen.

>