Vandaag verschenen: het 3e deel in de Cockleberry Bay-serie van Nicola May!

07-07-2020

Hoera! Vandaag is eindelijk Een nieuwe kans in Cockleberry Bay, het laatste deel van de Cockleberry Bay-serie van Nicola May, verschenen! Wij zijn superblij dat we deze heerlijke serie mochten uitgeven en hopen dat jullie net zoveel van dit laatste deel zullen genieten als wij!

Een nieuwe kans in Cockleberry Bay

Alle favoriete karakters (natuurlijk inclusief hond Hot) van de Cockleberry Bay-serie keren nog een laatste keer terug in ‘Een nieuwe kans in Cockleberry Bay’, het slot van de populaire serie van Nicola May. Rosa runt een succesvol café en ze wil graag een eigen gezinnetje beginnen. Ze denkt er daarom over na om haar geërfde winkeltje te verkopen, maar dat gaat niet zomaar. In het contract is een clausule opgenomen dat ze de winkel alleen mag nalaten aan iemand die het verdient. Wie kan ze kiezen? En hoe weet ze of het de juiste beslissing zal zijn?

Wil je meer informatie over het boek en de auteur? Of alvast een aantal audiofragmenten luisteren? Dat kan hier.

Bestel Een nieuwe kans in Cockleberry Bay hier!

Blogtour

Ook bij dit boek hebben we weer een toffe blogtour geörganiseerd. De komende tien dagen plaatsen tien bloggers een recensie over Een nieuwe kans in Cockleberry Bay. Benieuwd wat zij allemaal van dit laatste deel vinden? Volg de blogtour dan hier.

>