Kunnen Katy en Daemon de mensheid nog redden? Ontdek hoe de Lux-serie eindigt in ‘Opposition’

24-01-2019

Na Obsidian, Onyx, Opal en Origin komt Jennifer L. Armentrout met de het afsluitende deel vijf van de Lux-serie: Opposition. Katy en Daemon moeten harder vechten dan ooit voor het voortbestaan van de mensheid én van hun liefde. En hoe het ook afloopt, de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn. 

Na een strijd tegen niet alleen de Daedalus en de Aurum, maar ook tegen elkaar, denken Katy en Daemon wel dat ze alles nu wel hebben gehad. Maar het echte gevaar blijkt te schuilen in Daemons soortgenoten. De Luxen die tot dan toe buiten de aarde leefden, zijn teruggekomen in grote getalen, en zoals het ernaar uitziet zijn ze minder aardig dan de Luxen die Katy tot dan toe kende. Katy realiseert zich dat ze moeten gaan samenwerken met een onwaarschijnlijke vijand als ze de invasie willen overleven. Het is oorlog. Gaat Daemon voor zijn soortgenoten of zijn grote liefde Katy?

“Opposition was spannend tot de allerlaatste bladzijde. Het einde is niet giga, maar wel netjes en bevredigend. Ik klapte het boek met een goed gevoel dicht.” – The Spine Breakers

“Wauw wat een finale slag is dit zeg! Schokkende onthullingen ten top in dit afsluitende deel.” – Banger Sisters

De Nederlandse editie van Opposition is nu overal in Nederland verkrijgbaar als paperback, e-book en audioboek. Bestel jouw exemplaar bij onze betrouwbare online verkooppartner Boekenwereld!

Binnenkort: in juni verschijnt het aller-allerlaatste deel van de Lux-serie. Het begin van het avontuur zal dan te lezen zijn in de prequel Shadows bij Beth en Dawson. Deze novelle van Jennifer L. Armentrout is echt een toevoeging voor iedereen die de Lux-serie heeft verslonden. Wij kijken er vol spanning naar uit, jij ook?

De Lux-serie

De Lux-serie bestaat uit Shadows (verschijnt juni 2019), Obsidian, Onyx, Opal, Origin en Opposition.

Binnenkort bij Z&K: de Origin-serie!

Als je dacht dat je de complete wereld van de Luxen en Origins al kende heb je het mis… Armentrout komt met een gloednieuwe spin-off serie van de populaire Lux-serie.

The Darkest Star is het eerste deel van de spannende trilogie in de Origin-serie,  waarin de jonge Evie de buitenaards knappe Luc ontmoet. Evie denkt in eerste instantie dat Luc “gewoon” een Luxen is, maar al snel komt ze erachter dat hij nog veel machtiger, invloedrijker en gevaarlijker is.

De Origin-serie bestaat uit The Darkest Star (verschijnt juli 2019), The Burning Shadow (verschijnt oktober 2019) en The Brightest Night (verschijnt najaar 2020).

De Armentrout nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Jennifer Armentrout? Meld je dan nu aan voor de speciale Armentrout nieuwsbrief. Zo ben jij altijd de eerste die het nieuws rondom deze auteur en haar boeken te weten komt!

  •  *
  • naam@bedrijf.nl

 

>