Blogtour: Winter in Cockleberry Bay

Ga nog één keer met ons mee naar het prachtige dorpje Cockleberry Bay: en dat in de winter! Op 11 december verschijnt het vierde en laatste deel van de Cockleberry Bay-serie van Nicola May. Volg onze bloggers tijdens de blogtour om alles te weten te komen over het met Rosa en Hot afloopt!

Winter in Cockleberry Bay

Het is winter in Cockleberry Bay. Nu het winkeltje en het café van het dorp in goede handen zijn, is Rosa op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze besluit zich te focussen op Neds Nieuwe Kans, het goede doel dat is opgezet in de nagedachtenis van Rosa’s overgrootvader. Om geld in te zamelen besluit ze een kerstconcert te organiseren voor het hele dorp. Maar nu Rosa zelf moeder is geworden is dat veel werk. Gelukkig staat ze er niet alleen voor.

Alle favoriete personages én natuurlijk teckel Hot keren nog een laatste keer terug in dit feestelijke, hartverwarmende slot van de Cockleberry Bay-serie. Een heerlijke winterse feelgood! Lees ook de eerste delen uit de serie: Het winkeltje in Cockleberry Bay, Ik zie je in Cockleberry Bay en Een nieuwe kans in Cockleberry Bay.

Winter in Cockleberry Bay is speels, romantisch en heeft een trekkende opbouw, een klein beetje spanning. De sfeer ademt gewoon alles uit wat een heerlijk dorpje nodig heeft.

- Mustreads or Not

De humor die Nicola May laat zien in haar schrijfstijl is ook hier aanwezig. Daarnaast krijg je wel een lekker winters feelgood feeling van het verhaal. 

- Bookstamel

Vanaf het moment dat ik begon met lezen, voelde het echt als een soort van thuiskomen. Ik kon me weer even ontspannen en wat heb onwijs genoten van dit boek.

- The Book Dragon's Nook

En ik kan je eerlijk zeggen dat het lezen van dit boek als een warm bad aanvoelt. Alle vertrouwde personages keren terug en natuurlijk kan een beetje drama niet uitblijven!

- Magic of Books

Het was zo leuk om te zien welke ontwikkelingen de karakters van boek één naar nu hebben doorgemaakt. Je bent als lezer namelijk van ze gaan houden en krijgt bij al hun vorderingen een grote glimlach op je gezicht.

- Judithblogtsolo

De gebeurtenissen die plaatsvinden zijn grappig, soms wat spannend, ontroerend en vooral heerlijk kneuterig. Vooral dat laatste is wat mij zo aanspreekt aan deze boeken

- Perfecte Buren

Dit is een perfect om in deze kersttijd te lezen, maar ook als je later in het jaar even terug wilt naar een heerlijk dorp waar nog een echte gemeenschap heerst en waar je het gevoel hebt dat nog iedereen voor elkaar klaar staat… dan leest ‘Winter in Cockleberry Bay’ zelfs in de zomer heerlijk.

- Koukleum

Het proloog gaf mij meteen happy vibes, want hé ik hou wel van een beetje spanning en sensatie!

- BookaddictNL

Een aanrader om te lezen tijdens de koude wintermaanden, zeker in december versterkt het de warme gevoelens waar we met kerst zo naar verlangen.

- Thrillers and More

Bekijk hier de andere blogtours:

>