Vandaag verschenen: Winter in Cockleberry Bay

11-12-2020

Hoera! Vandaag is Winter in Cockleberry Bay van Nicola May verschenen bij Uitgeverij Zomer & Keuning! Ga je voor de laatste keer met ons mee naar Cockleberry Bay?

Winter in Cockleberry Bay

Het is winter in Cockleberry Bay. Nu het winkeltje en het café van het dorp in goede handen zijn, is Rosa op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze besluit zich te focussen op Neds Nieuwe Kans, het goede doel dat is opgezet in de nagedachtenis van Rosa’s overgrootvader. Om geld in te zamelen besluit ze een kerstconcert te organiseren voor het hele dorp. Maar nu Rosa zelf moeder is geworden is dat veel werk. Gelukkig staat ze er niet alleen voor.

Alle favoriete personages én natuurlijk teckel Hot keren nog een laatste keer terug in dit feestelijke, hartverwarmende slot van de Cockleberry Bay-serie. Een heerlijke winterse feelgood! 

Lees ook de eerste delen uit de serie: Het winkeltje in Cockleberry Bay, Ik zie je in Cockleberry Bay en Een nieuwe kans in Cockleberry Bay.

Volg de blogtour!

Ga nog één keer met ons mee naar het prachtige dorpje Cockleberry Bay: en dat in de winter! Op 11 december verschijnt het vierde en laatste deel van de Cockleberry Bay-serie van Nicola May. Volg onze bloggers tijdens de blogtour om alles te weten te komen over het met Rosa en Hot afloopt!

>