Hey, ga je mee naar Cockleberry Bay?

Cockleberry Bay

In een Brits kustplaatsje staat op de hoek van de winkelstraat een winkeltje leeg. De Londense Rosa Larkin erft dit winkeltje van een onbekende en besluit om eens een kijkje te nemen in Cockleberry Bay, een dorpje waar ze nog nooit van gehoord heeft. Samen met haar teckel Hot stapt ze in de auto en gaat ze op weg. Eenmaal bij het winkeltje aangekomen is ze vastbesloten er iets moois van te maken. Al snel voelt ze zich thuis in dit stadje in Devon en voor ze er erg in heeft komt ze in het lokale roddelcircuit terecht. Naast het runnen van een winkeltje probeert Rosa erachter te komen wie de mysterieuze gever van het winkeltje is.

De Cockleberry Bay-serie is dé Britse Feelgood hit van deze zomer en bestaat uit drie fijne delen! Het eerste deel verschijnt al op 14 april!

De gehele zomer gaan wij met onze ambassadeurs op staycation naar Cockleberry Bay. Ze nemen jou mee tijdens hun avonturen naar die schattige Britse kustplaatsje in Devon, waar altijd wat te beleven is én waar de plaatselijke bewoners niet vies zijn van een roddeltje of twee. Volg onze ambassadeurs en Rosa met teckel Hot tijdens deze heerlijke staycation, gewoon vanuit je luie stoel!

Nicola May

Over Nicola May

Toen Nicola May werd ontslagen als eventmanager besloot ze om verschillende uitzendklussen aan te nemen om rond te komen. Dit werd de inspiratie voor haar eerste roman, Working It Out. Een romantische komedie over een jonge vrouw die in 12 maanden 12 verschillende banen heeft.

Omdat ze geen uitgever kon vinden, publiceerde ze deze roman zelf en uiteindelijk gaf ze in eigen beheer nog acht romans uit die allemaal in de Kindle-bestseller-hitlijsten zijn verschenen. Haar negende roman, The Corner Shop in Cockleberry Bay, werd in januari 2019 het best verkochte Kindle-boek in het Verenigd Koningrijk. Een echte self-made schrijver dus!

In april 2020 verscheen de vertaling van deze bestseller van Nicola May in het Nederlands bij Uitgeverij Zomer & Keuning. De rest van de Cockleberry Bay-serie, Ik zie je in Cockleberry Bay en Een nieuwe kans in Cockleberry Bay verschijnen in mei en juli bij Z&K.

Nicola May over Cockleberry Bay

De Cockleberry Bay-serie!

Het winkeltje in Cockleberry Bay

Ik zie je in Cockleberry Bay

Een nieuwe kans in Cockleberry Bay

Volg onze bloggers

>