Nova

Nova

Renegades #2

Als lid van het Renegade stuntteam heeft Landon Rhodes de bijnaam Nova. Hij is woest aantrekkelijk, getatoeëerd, professioneel snowboarder en… professioneel hartenbreker. Ooit brak hij ook Rachels hart. Als zij aan boord stapt van het cruiseschip, duurt het niet lang voor ze erachter komt dat hij daar ook is. Hoewel ze het liefst meteen overboord springt, besluit ze hem vanaf dat moment volledig te ontlopen. Geen haar op haar hoofd die voor de tweede keer als een blok voor hem wil vallen. Jammer genoeg blijkt Nova daar al gauw heel andere ideeën over te hebben.

Nova is het tweede boek van de Renegades-serie: een spannende, romantische new adult vol actie.

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros is een hopeloze romanticus en een liefhebber van alles wat met koffie en chocolade te maken heeft. Ze is afgestudeerd aan Troy University, waar ze geschiedenis en Engels studeerde, maar ze houdt nog steeds hoop op een acceptatie brief van Zweinstein.

Haar populaire serie Fight & Glory is een indrukwekkende en romantische serie over liefde in het leger. En daar weet ze als militaire vrouw alles vanaf. Naast deze fantastische serie bracht ze ook nog een aantal andere boeken uit en schreef ze de Renegades-serie over stuntteam The Renegades.

Uitgeverij Zomer & Keuning vertaalde zowel haar Fight & Glory-serie als The Renegades en bracht in 2019 ook de aangrijpende feelgoodroman De laatste brief uit. In juni 2020 komt het nieuwste boek, De kleur van Colorado, van Rebecca Yarros uit bij Z&K.

Audiofragmenten

Luister hier alvast een paar audiofragmenten van het luisterboek.

Hoofdstuk 1

Hoofdstuk 2

Hoofdstuk 3

Hoofdstuk 4

De Renegades-serie

>