Rebel

Rebel

Renegades #3

Rebel is het laatste deel in de Renegades-serie van Rebecca Yarros. Dit boek gaat over een vrouwelijk lid van het stuntteam, namelijk Penna Carstairs, oftewel Rebel. En Rebel is behoorlijk badass. Ze is ‘sexiest female athlete of the year’ en in de wereld van extreme sports is er niemand die haar gek maakt. Maar in een bar in Las Vegas ontmoet ze Cruz, en die dringt wel door haar barrière heen. Ze brengen een geweldige nacht met elkaar door. Daarna wil ze niets meer van hem weten. Zo makkelijk komt ze echter niet van hem af, want ineens blijkt hij haar docent te zijn.

Dit meeslepende laatste deel in de Renegades-serie van new adult-auteur Rebecca Yarros volgt op Wilder en Nova.

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros is een hopeloze romanticus en een liefhebber van alles wat met koffie en chocolade te maken heeft. Ze is afgestudeerd aan Troy University, waar ze geschiedenis en Engels studeerde, maar ze houdt nog steeds hoop op een acceptatie brief van Zweinstein.

Haar populaire serie Fight & Glory is een indrukwekkende en romantische serie over liefde in het leger. En daar weet ze als militaire vrouw alles vanaf. Naast deze fantastische serie bracht ze ook nog een aantal andere boeken uit en schreef ze de Renegades-serie over stuntteam The Renegades.

Uitgeverij Zomer & Keuning vertaalde zowel haar Fight & Glory-serie als The Renegades en bracht in 2019 ook de aangrijpende feelgoodroman De laatste brief uit. In juni 2020 komt het nieuwste boek, De kleur van Colorado, van Rebecca Yarros uit bij Z&K.

Audiofragmenten

Luister hier alvast een paar audiofragmenten van het luisterboek.

Proloog
Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3

De Renegades-serie

>