Wilder

Wilder

Renegades #1

Het eerste deel van Rebecca Yarros’ Renegades-serie, Wilder, gaat over Leah. Zij krijgt de kans om een jaar lang te studeren aan boord van een cruiseschip dat de hele wereld over vaart. De enige voorwaarde? Een medestudent bijles geven en zorgen dat hij ook slaagt. Dat dit makkelijker is gezegd dan gedaan, blijkt al snel als ze haar leerling ontmoet. Paxton Wilder is ongelofelijk aantrekkelijk, en ongelofelijk niet bezig met studeren. Wilder maakt deel uit van een stuntteam, de Renegades, en dat is voor hem het enige wat telt. Ervoor zorgen dat hij zijn studie serieus gaat nemen zal haar dus behoorlijk wat moeite kosten. Maar misschien heeft hij haar ook wel wat te leren.

Een originele new adult van Rebecca Yarros, de auteur die bekend werd met de Flight & Glory-serie.

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros is een hopeloze romanticus en een liefhebber van alles wat met koffie en chocolade te maken heeft. Ze is afgestudeerd aan Troy University, waar ze geschiedenis en Engels studeerde, maar ze houdt nog steeds hoop op een acceptatie brief van Zweinstein.

Haar populaire serie Fight & Glory is een indrukwekkende en romantische serie over liefde in het leger. En daar weet ze als militaire vrouw alles vanaf. Naast deze fantastische serie bracht ze ook nog een aantal andere boeken uit en schreef ze de Renegades-serie over stuntteam The Renegades.

Uitgeverij Zomer & Keuning vertaalde zowel haar Fight & Glory-serie als The Renegades en bracht in 2019 ook de aangrijpende feelgoodroman De laatste brief uit. In juni 2020 komt het nieuwste boek, De kleur van Colorado, van Rebecca Yarros uit bij Z&K.

Audiofragmenten

Luister hier alvast een paar audiofragmenten van het luisterboek.

Hoofdstuk 1

Hoofdstuk 2

Hoofdstuk 3

Hoofdstuk 4

De Renegades-serie

>